Канализационна система Geberit HDPE

УСТОЙЧИВОСТ ПРИ БЕЗБРОЙ ПРИЛОЖЕНИЯ

Професионалистите за мръсната работа

Канализационните тръби Geberit HDPE са подходящи за множество приложения в сградната канализация, покривното отводняване, индустрията, обществени сгради и лаборатории, за монтаж в бетон, вкопани или  на мостове.

  • Устойчиви на около 95% от всички стандартни основи, киселини и химикали.
  • Тръбите и фитингите издържат удари, изпускания или краткотрайни високи налягания без да бъдат счупени или дълготрайно деформирани.
Свали:
Geberit HDPE брошура
Каталог Geberit тръбни състеми
Инструкции за монтаж на Geberit HDPE
Иновации Geberit за промишлеността
Geberit know-how
Попитай за цена: 02 / 968 11 11

Приложение на Geberit HDPE
  • Сградна канализация
  • Гравитачно покривно отводняване
  • Вакуумно покривно отводняване
  • Вкопана канализация
  • Индустрия
Geberit HDPE е подходящ за полагане в бетон.
Причини да изберете Geberit HDPE
 
Доказано решение

Почти всяка канализацонна задача може да бъде изпълнена с Geberit HDPE – без компромис.
Устойчивост на химикали

Тръбите Geberit HDPE са подходящи за множество приложения в индустрията или лаборатории. Използвания полиетилен е устойчив на повечето стандартни основи, киселини и химикали, както и на гореща вода до 80 °C.
UV-устойчивост

Полиетилена използван от Geberit съдържа специални добавки, които ефективно предпазват от UV лъчи. Следователно устойчивите на всякакво време тръби Geberit HDPE могат да бъдат складирани на открито в продължение на месеци.
Голям капациет

Хидравлично усъвършенстваните фитинги осигуряват голем капацитет на канализационната система и позволяват както икономично оразмеряване на тръбите, така и конфигурация на тръбите, спестяваща място в инсталационните шахти.
Сврзване при всички обстоятелства

 Различните технологии на свързват тръбите и фитингите Geberit HDPE лесно, бързо, и по дълготрайно водоплътен начин: челна заварка и електрозаваряващи муфи.
Постоянно запечатан

Заварките на тръбите Geberit HDPE остават устойчиво водоплътни за много години и дават на собственика на сградата и водопроводчиците висока степен на сигурност.
В стената или пода

Здравите тръби Geberit HDPE могат да бъдат положени в бетон или вкопани спрямо познатите технически норми.
Издръжливост на удар и гъвкавост

Високо ниво на устойчивост на удар дори при ниски температури до -40 °C: тази здравина позволява, най-вече, гаранция, че по време на строителството тръбопроводите ще останат непокътнати, въпреки възможните механични влияния.
Идеални за предподготовка

За по-големи проекти ситемната структура лесно може да бъде приготвена предварително в работилница. Благодарение на лекото си тегло, предварително изготвената система може да бъде качена дори на горни етажи.
Изключителна пожарна защита

Канализационната система Geberit HDPE съдържа официално сертифицирани решения за ефективна пожарна защита. Сертифицираните противопожарни муфи предотвратяват разпространението на огън и дим в продължение на 90 минути.