Dyson

Dyson Airblade - най-бързото и хигиенично изсушаване на ръцете с въздух, пречистен през HEPA филтър.
Сешоарите за ръце Dyson Airblade работят различно, защото:
  • имат дигитален мотор Dyson V4 компактен и мощен - това е единственият мотор за сешоар за ръце, който е достатъчно мощен, за да изтегля до 30 литра въздух в секунда през HEPA филтър и след това да изсуши ръцете за 12 секунди или по-малко.
  • имат HEPA филтър - сешоарите за ръце Dyson Airblade стандартно са оборудвани с HEPA филтри, които улавят 99,95% от частиците с размери на бактерии. Така ръцете се изсушават с чист/филтриран, а не с мръсен въздух.
  • имат технология Airblade - всяка секунда дигиталния мотор на Dyson произвежда до 35 литра въздух, които преминават през отвори с ширина 0,8 мм. Резултатът въздушен поток със скорост 690 км/ч, който издухва водата от ръцете, изсушавайки ги бързо и хигиенично.
Продукти:
Dyson Airblade 9kJ - 
Ново поколение технология “Airblade” за сушене на ръце.
Dyson Airblade V - с тънък, компактен профил, който се издава само 10 см от стената, Dyson Airblade V заема по-малко място. Осигурява бърз и лесен монтаж и удобство за поддръжка.
Dyson Airblade Wash and Dry - технология за сушене на ръце Airblade в смесител. Измивате и изсушавате ръцете си на мивката, без капки вода по пода.