Geberit

Geberit Group е европейски лидер в областта на санитарните системи и технологии. Geberit работи активно в световен мащаб, като създава уникална добавена стойност, когато става дума за санитарна техника и керамика за баня.
Производствената мрежа обхваща 30 завода, 6 от които са базирани извън Европа. Групата е със седалище в Rapperswil-Jona, Швейцария. С 12 000 служители в 50 страни, Geberit е реализирала нетни продажби от 2,9 млрд. швейцарски франка през 2017 г. Акциите на Geberit са регистрирани на шестте швейцарски борси и са включени в SMI (Swiss Market Index) от 2012 г. насам.
Geberit има дълга традиция в качеството, надеждността и иновациите. От създаването си през 1874 г. компанията е спомогнала за оформянето на развитието на индустрията. Know-How Installed представя нейната философия: винаги можете да разчитате на решения от Geberit.
С придобиването няколко марки с дългогодини традиции в производството на керамика, Geberit има нов облик: надеждната технология зад стената е обединена с уникален дизайн пред нея. Design Meets Function с Geberit дава нови възможности за впечатляващ дизайн и индивидуален стил на вашата баня.
Тези ценности са в основата на марката Geberit:
Качеството и дизайна никога не излизат от стил.
Санитарни продукти за днес и утре.


Продукти
  • Продуктовата линия инсталационни и промивни системи включва всички санитарни инсталационни технологии и широка гама от решения за промиване на тоалетни
  • Продуктовата линия тръбни системи: системи за водоснабдяване и канализация.
  • Продуктовата линия санитарни системи: санитарно оборудване за вашата баня.