За Нас

Юнитрейд Интернешънъл е бързо развиваща се строителна фирма на българския пазар. Референтните ни обекти включват бизнес сгради, хотели, молове и други.

Член на Българска строителна камара.

Обзавеждане за баня

Юнитрейд Интернешънъл е ексклузивен представител за България на Geberit.
Водени от грижата за клиента и желанието за удовлетвореност, мисията ни е да предлагаме на българския пазар продукти с най-високо качество от европейските лидери в санитарните технологии.
В представителния ни шоурум на бул. „Черни връх“ 161A ще откриете разнообразие от дизайн, функция и цялостни решения в обзавеждането за баня.
 

Представителства

Geberit 
Geberit има дълга традиция в качеството, надеждността и иновациите. От създаването си през 1874 г. компанията е спомогнала за оформянето и развитието на санитарната индустрията. Know-How Installed дефинира философията на компанията: винаги можете да разчитате на цялостно решение от Geberit.
Разработването на нашите продукти се основава на солиден пазарен опит и най-новите технологии. Поставяме специално ударение върху качеството и ефективността на нашите изследвания и развитие. Това е, което ни позволява да осигурим пазарно лидерство и да определяме тенденциите в санитарните технологии.
Целта ни е да създадем трайни решения, които се отличават със своята простота. Гарантираме безопасността и издръжливостта на нашите продукти и системи през целия им жизнен цикъл.
Поставяме нови стандарти в дизайна, комфорта и управлението на водата. Това е част от нашия дългосрочен принос към околната среда и обществото като цяло.
Централата на Geberit е в Йона, Швейцария. С повече от 12 000 служители в 50 страни, Geberit генерира нетни продажби от 2,6 млрд. швейцарски франка за година.
Основни факти:
 • Европейският пазарен лидер в санитарните технологии
 • Присъствие в световен мащаб
 • Силна търговска марка
 • Отлична технологична платформа
 • Успешен бизнес модел
 • Постоянен и стабилен паричен поток
 
Hansgrohe
Хансгрое, баня и санитарен специалист, е работодател на над 3500 души от всички континенти. С десет производствени обекта и офиси в 44 страни, компанията е една от малкото световни играчи в санитарната индустрия. През 2013 г. семейството на Хансгрое отпразнува 112-тия си рожден ден. Основателят Hans Grohe започва малък бизнес през 1901 г., с малка работилница за метални пресования в Шварцвалд. Седалището на фирмата се намира все още там, в приемния дом на "Clever Hans". Но днес, марката, която той създава се радва на световна репутация: Хансгрое продуктите, с изискването за качество на "Произведено в Германия", се използват в повече от 140 страни по целия свят.
Хансгрое...
 • е основана през 1901 година от обучения търговец на дрехи и надарен изобретател Ханс Грое (1871-1955) в Шилтах, Шварцвалд, Германия
 • е европейско акционерно дружество (Societas Europaea SE), чийто акции не се търгуват на борсата
 • има двама мажоритарни собственика:
                - семейството на Клаус Грое, Шилтах (32%)
                - Американската корпорация Маско, Тейлър/Мичиган (68%)
 Групата Хансгрое следва 5 стратегически цели:
 1. Иновации , дизайн и устойчивост - консолидация на иновационното си лидерство в областта на технологиите , дизайна и устойчивото развитие
 2. Глобална скорост - разширяване на международното си присъствие и развитие на бизнес модела си за нововъзникващите пазари
 3. Качество и продуктивност - подобряване на качеството на продукта и разработване на "Глобален Производствен Баланс"
 4. Уседнали бизнес процеси - оптимизиране на бизнес процесите
 5. Организация - развитие на организационната структура на компанията, на международния персонал и управление на талантите

Dyson
Най – бързото и хигиенично сушене на ръце с HEPA филтриран въздух.
Сешоарите за ръце Dyson Airblade са най-бързите. Въздух със скорост 690 км/ч буквално издухва водата от ръцете ви, като ги изсушава бързо и хигиенично само за 10-12 секунди.