Безшумна канализационна система Geberit Silent-db20

НАМАЛЯВАЩАТА ЗВУКА КАНАЛИЗАЦИОННА СИСТЕМА

Тройна защита срещу шум

Вертикала или отводна тръба – високо звукоизолиращата канализационна система Geberit Silent-db20 е идеалното решение за проекти с високи изисквания за звукоизолираност:

  • Луксозни жилищни сгради
  • Хотели
  • Болници
  • Домове за възрастни хора
Свали:
Geberit Silent-db20 брошура
Каталог Geberit тръбни системи
Инструкции за монтаж на Geberit Silent-db20
Geberit know-how
Попитай за цена: 02 / 968 11 11

Приложения на Geberit Silent db-20
  • Сградна канализация
  • Гравитачно покривно отводняване

Geberit Silent-db20 е подходящ за полагане в бетон.


Причини да изберете Geberit Silent db-20
Ефективна звукоизолация

Увеличаването на присъщото тегло на тръбите и фитингите Geberit Silent-db20 намалява техните естествени вибрации и звукът е изолиран.
Инсталация спестяваща време

Канализационната ситема Geberit Silent-db20 подобрява ефективността на работа на строителната площадка, благодарение на широкия си асотимент от фитинги и инструменти преминали през редица практически тестове. Освен това, Geberit Silent-db20 е подходящ за предподготовка в работилницата на инсталатора.
Муфени връзки за Geberit Silent db-20

С компенсаторните муфи се контролират температурните разширения на тръбите и фитингите Geberit Silent-db20. Това позволява монтаж при големи температурни разлики. Уплътнението от EPDM има решаващ принос за дълготрайността на канализационната ситема.
Свързване при всички обстоятелства

Бързата електромуфа, свързваща скоба или челна заварка – тръбите и фитингите Geberit Silent-db20 със сигурност могат да се свързват по различни начини.
Звукоизолиращи ребра

Специални звукоизолиращи ребра редуцират  reduce развитието на шум в критичните зони.
Голям капацитет

Хидравлично усъвършенстваните фитинги Geberit Silent-db20 осигуряват голем капацитет на канализационната система и позволяват както икономично оразмеряване на тръбите Geberit Silent-db20, така и конфигурация на тръбите, спестяваща място в инсталационните шахти.
Иновативни фитинги

Geberit постоянно развивива тръбните си ситеми. Дебелината на настилката може да бъде намалена чрез комбинирания фитинг Geberit Silent-db20 за тоалетна и душ.
UV-устойчивост

Полиетилена използван от Geberit съдържа специални добавки, които ефективно предпазват от UV лъчи. Следователно устойчивите на всякакво време тръби Geberit Silent-db20 могат да бъдат складирани на открито в продължение на месеци.
Издръжливост на удар и гъвкавост

Високо ниво на устойчивост на удар дори при ниски температури, като -40 °C: тази здравина позволява, най-вече, гаранция, че по време на строителството тръбопроводите ще останат непокътнати, въпреки възможните механични влияния.
Изключителна пожарна защита

Канализационната система Geberit Silent-db20 съдържа официално сертифицирани решения за ефективна пожарна защита. Сертифицираните противопожарни муфи предотвратяват разпространението на огън и дим в продължение на 90 минути.