Тръбна система Geberit Mepla

ОСТАВА ВЪВ ФОРМА С ПОВЕЧЕ ГЪВКАВОСТ

Гъвкавата система за всяко приложение

Geberit Mepla е лесна за употреба и трайно стабилна, гъвкава и устойчива на корозия. Подходяща е за всякакви стойности на показателите на водата - не е необходим анализ. Geberit Mepla може лесно да бъде комбинирана с Geberit Mapress.

Свали:
Geberit захранващи системи - брошура
Geberit в промишлеността
Каталог Geberit тръбни системи
Инструкции за монтаж на Geberit Mepla
Оразмерителни таблици
Попитай за цена: 02 / 968 11 11

Приложения на Geberit Mepla
  • Питейна вода
  • Отопление
  • Индустрия
  • Охлаждащи системи
  • Компресиран въздух

Причини да изберете Geberit Mepla
 
Висока стабилност

Трислойната тръба Geberit Mepla направена от PE-RTи алуминий комбинира качествата както на пластмасовите, така и на металните тръбни системи. Дебелият алуминиев слой гарантира високото ниво на стабилност и изключителната механична здравина. Слоевете от полиетилен, от друга страна, са устойчиви на корозия и предпазват тръбата от деформации.
Вътрешна повърхност на тръбите Geberit Mepla

Geberit използва материали, които отговарят на най-високите хигиенни изисквания при производството на трислойните тръби Geberit Mepla. Гладката вътрешна повърхност на тръбите осигурява високо водно количество и намалява риска от образуване на налепи.
Качество на заваръчния шев

Хомогенната надлъжна заварка на алуминиевия слой на тръбите Geberit Mepla с гладко оформения си заваръчен шев гарантира възможно най-високите нива на сигурност и качество. Не е възможно да се припокрие алуминиевият слой. Тръбите имат еднаква огъваща способност във всички посоки. 
Издръжливост на опън извън стандартите

Изключителната издръжливост на опън на тръбата и фитинга Geberit Mepla при запресоване, осигурява надеждни и дълготрайни връзки. Качеството се проверява редовно и надхвърля няколко пъти стойностите изискани в стандартите. Това гарантира високия стандарт и надеждност, дори при тръбни системи подложени на големи натоварвания.
Задържаща сила на фитингите Geberit Mepla

Специалните пластмасови камери в пластмасовите фитинги Geberit Mepla и задържащия пръстен на металните фитинги постигат високата задъраща сила на системата и предотвратяват изваждането на фитинга от тръбата по време на инсталирането. Следователно сам човек може лесно да инсталира и запресова тръбната система.
Дълбочина на навлизане на фитинга

Лесно се вижда колко дълбоко трябва да се мушне фитинга. По време на инсталацията, това осигурява сигурност, че тръбата ще бъде поставена правилно върху фитинга и запресована.
Направляващо ръбче за челюстта

Дефинираното ръбче на фитинга Geberit Mepla гарантира правилното позициониране на притискащата челюст. То също предотвратява риска от приплъзване или запресоване на грешно място. Това осигурява надеждни и дълготрайни връзки.
Изпитване на системата

Незапресованите фитинги Geberit Mepla са лесно разпознаваеми при изитване с вода на системата. Водата изтича от незпресованите връзки, дори при ниско налягане.
По-малко точки на окачване

Здравият ауминиев слой предотвратява разширението/свиването на тръбите, породено от температурни разлики. Следователно инсталацията изисква по-малко точки на окачване, за разлика от обикновените пластмасови тръбопроводи.
Гъвкав материал

Тръбите Geberit Mepla с диаметри DN 16 и DN 20 могат месно да се огънат на ръка. Трислойните тръби са леки и могат лесно да се огънат, което ги прави лесни за монтаж. За по големите диаметри, DN 26 до DN 50, могат да се използват огъващи инструменти.