Тръбна система Geberit Mapress Stainless Steel

ИЗТЪНЧЕНО ПРЕДСТАВЯНЕ ЗА ВИСОКИ ИЗИСКВАНИЯ

Системата за всяко приложение

Geberit Mapress Stainless Steel е високо ефективна тръбна система и може да се използва за различни флуиди. Geberit поставя най-високите изисквания по време на производството. Високото съдържание на молибден, например, осигурява особено висока устойчивост на корозия. Резултатът е ясен - един милион пъти.

Свали:
Geberit захранващи системи - брошура
Geberit в промишлеността
Каталог Geberit тръбни системи
Инструкции за монтаж на Geberit Mapress
Оразмерителни таблици
Попитай за цена: 02 / 968 11 11
 

Приложения на Geberit Mapress Stainless Steel
  • Питейна вода
  • Отопление
  • Природен газ
  • Спринклерни инсталации
  • Индустрия
  • Обработена вода
  • Охлаждащи системи
  • Компреситан въздух
  • Газообразни  флуиди
  • Вакуумни инсталации

Причини да изберете Geberit Mapress Stainless Steel
 
Лесно свързване

Специалното ръбче на фитинга Geberit Mapress Carbon Steel гарантира правилното позициониране на притискащата челюст. То също предотвратява риска от приплъзване или запресоване на грешно място. Това осигурява надеждни и дълготрайни връзки.
Перфектно гладка

Изключително гладката повърхност е предпоставка за добавена сигурност на системата и дълготрайна здравина. Заваръчните шевове са загладени  чрез механично обработване за оптимално преминаване на потока и перфектно позициониране на уплътнителния пръстен. Следователно, стойнотта на грапавината е много под минималните стандартни изисквания, което гарантира здравината на ситемата.
Заваръчен шев

Специална термична обработка създава хомогенна стуктура на материала в заваръчния шев. Също така шевовете за загладени механично. В резултат на това пръбите и фитингите се държат еднакво при операцията на пресоване.
Сплав

Оптималният състав на компонентите на сплавта води до висока степен на сигурност на материала и системата. Причината за тази сигурност са обширните ни работни стандарти, които надвишават изискванията: тръбите и фитингите Geberit Mapress Stainless Steel имат процентно съдържание на молибден минимум 2.3%.
Механична здравина

Координираните компоненти придават на системата голяма издръжливост на налягане. Възможно е работно налягане от 2.5 MPa (25 bar) и повече. Високото ниво на механична здравина, обуславя голям диапазон от приложения, простиращ се далеч извън стандартните битови инсталации.
Притискане на уплътнителния пръстен Geberit Mapress

При процедурата на запресоване, на уплътнителния пръстен Geberit Mapress се дава предварително определена форма. По време на този процес пръстена абсорбира допълнителна енергия за дълготрайна и надеждна здравина на връзката.
Заваръчен шев на фитинга Geberit Mapress Stainless Steel

Конкретно в областта на контактната повърхност на уплътнителния пръстен, чистият заваръчен шев допринася значително за осигуряване на постоянна плътност на системата и намаляване на чувствителността към корозия. Обработката на заваръчните шевове трябва да отговаря на строгите изисквания за качество на Geberit. Специалната термична обработка осигурява желаната хомогенна структура на материала и по този начин, оптимално пресоване.
Геометрия на фитинга Geberit Mapress Stainless Steel

Благодарение на компактната геометрия на фитингите Geberit Mapress Stainless Steel, те изискват по-малко място и следователно са възможни по тесни комбинации от фитинги. Освен това, Geberit предлага редица фитинги, които кореспондират с широк обхват от приложения.
Син прес индикатор

Синия цвят на прес индикатора на фитинга позволява лесното определяне на материала. В допълнение, отпечатването в края на тръбата улеснява определянето на използвания диаметър. Прес индикатора може лесно да бъде премахнат ръчно след пресоването.
Предпазна капачка

Муфите на фитингите Geberit Mapress Stainless Steel имат капачка, която предпазва инсталацията от прах и мръсотия, по време на стоителството. Цветът на предпазната капачка също показва за какво приложение е фитинга.
Допълнителна сигурност

Уплътнителния пръстен Geberit Mapress осигурява допънителна сигурност. Поради специалния си контур, незапресованите връзки течат при изпитването на системата. Тази лесна за разпознаване черта предотвратява вреда по време на експлоатация.