Медни фитинги Geberit Mapress Copper

НДЕЖДНАТА КЛАСИКА БЕЗ ЗАПОЯВАНЕ

Безопасно обработване без открит пламък

Много инсталатори могат все още да разчитат на медта. Geberit Mapress Copper е много лесен за пресоване. Тръбните системи могат да бъдат обработени бързо и сигурно без запояване.

Свали:
Geberit захранващи системи - брошура
Geberit в промишлеността
Каталог Geberit тръби системи
Инструкции за монтаж на Geberit Mapress
Оразмерителни таблици
Попитай за цена: 02 / 968 11 11

Приложение на Geberit Mapress Copper
  • Питейна вода
  • Отоплителни инсталации
  • Индустрия
  • Охлаждащи системи
  • Компресиран въздух
  • Газообразни флуиди
  • Вакуум

Причини да изберете Geberit Mapress Copper
 
Лесно свързване

Специалното ръбче на фитинга Geberit Mapress Carbon Steel гарантира правилното позициониране на притискащата челюст. То също предотвратява риска от приплъзване или запресоване на грешно място. Това осигурява надеждни и дълготрайни връзки.
Без откритит пламък

Здравината на прес връзката се постига чрез студена деформация на тръбата и фитинга. За разлика от запояването, не са неоходими открити пламъци или нагряване. Не са необходими допълнителни мерки за безопасност при реновация или ремонт.
По-бързо свързване

Запресоването е не само прост, но и бърз метод на свърване - всъщност е около два пъти по-бърз метод от запояването. Процедурата на запресоване, сама по себе си е бърза и проста: отрязване на желата дълина, заостряне, поставяне на фитинга, пресоване - и готово.
Механична здравина

Координираните компоненти придават на системата голяма издръжливост на налягане. Възможно е работно налягане до 16 bar. Високото ниво на механична здравина, обуславя голям диапазон от приложения, простиращ се далеч извън стандартните битови инсталации.
Хомогенна структура на материала

Чистия заваръчен шев е важен за постоянната здравина на системата при контактната област на уплътняващия пръстен. Обработката на заваръчните шевове трябва да отговаря на строгите изисквания за качество на Geberit. Специалната термична обработка осигурява желаната хомогенна структура на материала и по този начин, оптимално пресоване.
Бял прес индикатор

Белия цвят на прес индикатора на фитинга позволява лесното определяне на материала. В допълнение, отпечатването в края на тръбата улеснява определянето на използвания диаметър. Прес индикатора може лесно да бъде премахнат ръчно след пресоването.
Предпазна капачка

Муфите на фитингите Geberit Mapress Carbon Steel имат капачка, която предпазва инсталацията от прах и мръсотия. Цветът на предпазната капачка също показва за какво приложение е фитинга.
Допълнителна сигурност

Уплътнителния пръстен Geberit Mapress осигурява допънителна сигурност. Поради специалния си контур, незапресованите връзки течат при изпитването на системата. Тази лесна за разпознаване черта предотвратява вреда по време на експлоатация.
Притискане на уплътнителния пръстен Geberit Mapress

При процедурата на запресоване, на уплътнителния пръстен Geberit Mapress се дава предварително определена форма. По време на този процес пръстена абсорбира допълнителна енергия за дълготрайна и надеждна здравина на връзката.
Геометрия на фитинга Geberit Mapress Copper

Благодарение на компактната геометрия на фитингите Geberit Mapress Stainless Steel, те изискват по-малко място и следователно са възможни по тесни комбинации от фитинги. Освен това, Geberit предлага редица фитинги, които кореспондират с широк обхват от приложения.