Тръбна система Geberit Mapress CuNiFe

КОГАТО ВОДАТА СТАНЕ АГРЕСИВНА

Специалистът за солена вода

Поради високото си ниво на устойчивост на корозия, Geberit MapressCuNiFe, мед/никел/желязната сплав се е доказала, особено за тръбопроводи за солена вода и в корабостроенето.

Свали:
Geberit захранващи системи - брошура
Geberit в промишлеността
Каталог Geberit тръби системи
Инструкции за монтаж на Geberit Mapress
Попитай за цена: 02 / 968 11 11

Приложения на Geberit Mapress CuNiFe
  • Индустрия
  • Корабостроене
  • Тръбопроводни системи за солена вода

Причини да изберете Geberit Mapress CuNiFe
 
Сплав

Оптималният състав на компонентите на сплавта води до висока степен на сигурност на материала и системата. Причината за тази сигурност са обширните ни работни стандарти, които надвишават изискванията.
Заваръчен шев

Специална термична обработка създава хомогенна стуктура на материала в заваръчния шев. Също така шевовете за загладени механично. В резултат на това пръбите и фитингите се държат еднакво при операцията на пресоване.
Перфектно гладка

Изключително гладката повърхност е предпоставка за добавена сигурност на системата и дълготрайна здравина. Заваръчните шевове са загладени  чрез механично обработване за оптимално преминаване на потока и перфектно позициониране на уплътнителния пръстен. Следователно, стойнотта на грапавината е много под минималните стандартни изисквания, което гарантира здравината на ситемата.
Притискане на уплътнителния пръстен Geberit Mapress

При процедурата на запресоване, на уплътнителния пръстен Geberit Mapress се дава предварително определена форма. По време на този процес пръстена абсорбира допълнителна енергия за дълготрайна и надеждна здравина на връзката.
Механична здравина

Координираните компоненти придават на системата голяма издръжливост на налягане. Възможно е работно налягане от 13 bar и повече. Високото ниво на механична здравина, обуславя голям диапазон от приложения, простиращ се далеч извън стандартните битови инсталации.
Заваръчен шев на фитинга Geberit Mapress CuNiFe

Конкретно в областта на контактната повърхност на уплътнителния пръстен, чистият заваръчен шев допринася значително за осигуряване на постоянна плътност на системата и намаляване на чувствителността към корозия. Обработката на заваръчните шевове трябва да отговаря на строгите изисквания за качество на Geberit. Специалната термична обработка осигурява желаната хомогенна структура на материала и по този начин, оптимално пресоване.
Черен прес индикатор

Синия цвят на прес индикатора на фитинга позволява лесното определяне на материала. В допълнение, отпечатването в края на тръбата улеснява определянето на използвания диаметър. Прес индикатора може лесно да бъде премахнат ръчно след пресоването.
Предпазна капачка

Муфите на фитингите Geberit MapressCuNiFe имат капачка, която предпазва инсталацията от прах и мръсотия, по време на стоителството. Цветът на предпазната капачка също показва за какво приложение е фитинга.
Допълнителна сигурност

Уплътнителния пръстен Geberit Mapress осигурява допънителна сигурност. Поради специалния си контур, незапресованите връзки течат при изпитването на системата. Тази лесна за разпознаване черта предотвратява вреда по време на експлоатация.
Геометрия на фитинга Geberit Mapress CuNiFe

Благодарение на компактната геометрия на фитингите Geberit MapressCuNiFe, те изискват по-малко място и следователно са възможни по тесни комбинации от фитинги. Освен това, Geberit предлага редица фитинги, които кореспондират с широк обхват от приложения.